Салата от ряпа
Продукти за една порция:
150 г ряпа, 25 г маслини, 5 г олио, 2 г сол, оцет.
Техника на приготвяне.
Обелените и измити ряпи се настъргват на ренде.Гарнира се с маслини и се поръсва със сол,олио и оцет.
Поднася се като салата,която дразни апетита.По този начин може да се поднесе и салата от черна ряпа.
понеделник, 10 януари 2011 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Бистър бульон (консоме) Продукти за една порция: 200 г захарни кости, 10 г керевиз (целина), 10 г моркови, 10 г магданозени корени, 10 ...
-
Пастет от сирене Продукти за една порция: 40 г сирене, 1 яйце, 20 г олио, горчица и сок от лимони. Техника на приготвяне. Жълтъкът се...
-
Желиран език Продукти за една порция: 250 г език, 20 г моркови, 20 г керевиз, 5-6 зърна черен пипер, сол, 1 дафинов лист, 1 яйце, магда...
-
Суфле от спанак Продукти за една порция: 1 яйце, 1 / 2 лъжица брашно, 100 г спанак, 80 г прясно мляко, щипка сол, 50 г шунка, кашкавал....
0 коментара:
Публикуване на коментар